Aktuális Turizmus Berény Önkormányzat Közlekedés Naturista Strand és Kemping

Naturista Strand és Kemping, Naturista kemping

www.balatonbereny.hu
FKK Strand und Campingplatz Naturist Beach and Camp Site
 

Naturista Strand és Kemping

Naturista Kemping

Légifelvétel a Naturista kempingről

A balatonberényi kemping a Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista létesítménye. A kempingben 117 db 80 és 120 m2 közötti, sövénnyel elválasztott lakókocsi hely található áramvételi lehetőséggel. Közvetlenül a vízparton illetve a kemping bejáratánál lévő területeken 100 sátorhely várja a látogatókat , akik igényük szerint itt is vételezhetnek elektromos áramot. Ezen kívül még egy motel, és két apartman áll a vendégek rendelkezésére, melyek részletes bemutatását a hasonló nevű menüpontok alatt találja a kedves Olvasó.

Napozó stég a naturista strandon

A területen a hideg vizes kültéri zuhanyzók mellett a kempingvendégek rendelkezésre 2 kör alakú vizesblokk áll, melyben a zuhanyzókon kívül gáztűzhelyekkel felszerelt konyha, mosógép és centrifuga is található.

A kemping rendelkezik közösségi helyiséggel is, amelyben a vendégek TV-t nézhetnek, rendezvényeket, játékokat szervezhetnek, illetve megbeszéléseket tarthatnak. A Naturisták Berényi Baráti Körének Egyesülete minden évben itt rendezi éves közgyűlését, melyet szezonnyitó és szezonzáró rendezvények kísérnek. Az Egyesület 1999-ben alakult azzal a céllal, hogy a befolyt tagdíjak egy részét visszaforgassák a kemping környezetének széppé tételére, sporteszközök vásárlására, illetve az önkormányzattal karöltve a színvonal emelése érdekében tegyenek lépéseket.

A Naturista Strand és Kemping szolgáltató épülete

A strandi és kempingvendégek ellátásáról egy 2005-ben újonnan épült szolgáltatósor gondoskodik, amely egy melegkonyhás éttermet, büfét, falatozót, mini ABC-t és újság-, illetve ajándéküzletet foglal magába. Meghatározott időpontokban animátor biztosít szervezett és tartalmas programokat a minket választók számára.

Külön szolgáltatásként masszázsszalon is a vendégek rendelkezésére áll, amely a nagy népszerűségnek örvend az idelátogatók körében. Ezt a szolgáltatást a nem intézményünkben lakó vendégek is igénybe vehetik.

Főleg lakókocsival és lakóautóval érkező vendégeink számára lehet fontos információ, hogy létesítményünkben rendszeresen lehetőség van gázpalackjaik feltöltésére is.

Kempingünk állatbarát, így a hozzánk érkezők házi kedvenceiket is magukkal hozhatják, sőt azok ápolására külön állatfürdetővel is rendelkezünk.

A Naturista Strand és Kemping porta épülete

Éjjel-nappali portaszolgálatunk lehetővé teszi, hogy vendégeink a nap bármely szakában érkezhessenek, de bejelentési kötelezettségük másnap reggel érvénybe lép. A számla kiegyenlítésére bankkártyával is lehetőség van: terminálunk Eurocard, Mastercard, Visa és American Express kártyákat fogad el. Recepciónkon német és angol nyelvben járatos személyek dolgoznak, akik 8.00 órától 18.00 óráig adnak felvilágosítást és állnak a vendégek rendelkezésére.

 

 
 
 
 
 
 
 


   
-  Aktuális  -  Turizmus  -  Berény  -  Önkormányzat  -  Közlekedés  -  Naturista Strand és Kemping  -


Az oldalon megjelenő képek, szövegek Balatonberény község Önkormányzatának tulajdonát képezik.
Impresszum —     — Adatvédelem —     — webmester —