Hintón jött idén a Mikulás

2019-ben rendhagyó módon, lovashintón érkezett meg Balatonberénybe a Mikulás. Mielőtt a Művelődési Házban kiosztotta volna az ajándékokat, körbejárta a falut és szaloncukrot adott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sajnos mindenhova nem jutott el, de úticélja végén minden gyereket csomaggal várt.

A kultúrházban szokás szerint színes programokkal várta az érkezőket a Balatonberényért Egyesület. Először Hópehelyért igzulhattak a gyerekek, akit idén sajnoss fogfájás gyötört, úgyhogy fogorvoshoz kellett mennie, aki szerencsére kigyógyította bajából és a krampusszal, valamint a manókkal együtt boldogan várthatta a Mikulás érkezését. 

A darab után a gyerekek bebocsájtást nyertek a Télapó különszobájába, ahol átvehették ajándékcsomagjaikat. Ezt követően a Kis-Hétrét együttes koncentjét hallhatták, akik interaktív műsorral szórakoztatták a közönséget. Mindeközben a kreatív sarokban különféle karácsonyi díszeket készíthettek az érdeklődők és csillámtetovlálást is kaphatott, aki kérte. A játszóházban és a babasarokban is nagy volt a nyüzgés. Nem hiányzott a büfé sem, a gyereknek és szüleiknek egyaránt szendivccsel és teával kedveskedtek a szervezők. 

A Balatonberényért Egyesület és a Művelődési Ház ezúton szeretné megköszönni minden önkéntesnek önzetlen segítségét, amivel igazán széppé tették községünk gyernekei számára ezt a napot!