TÁJÉKOZTATÓ A HÁZHOZMENŐ SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL

Tisztelt Ingatlanhasználó!

Amennyiben a VEGYES CSOMAGOLÁSI HULLADÉK gyűjtéséhez nem rendelkezik sárga színű gyűjtőedénnyel, ill. a gyűjtőedény méretét meghaladó mennyiségű szelektív hulladéka keletkezik, bármilyen átlátszó, kereskedelmi forgalomban megvásárolható zsákban is kihelyezheti, a zsákokat mennyiségi korlát nélkül elszállítjuk.  A sárga színű, feliratos zsákból járatnaponként 1 db-ot biztosítunk (cserezsák).

A szelektív hulladék térfogata jelentősen csökkenthető a PET palackok összepréselésével, „laposra taposásával” illetve a kartondobozok ívre hajtogatásával. A felhasznált műanyag zsák szintén hulladékká válik, emiatt javasoljuk az egyszeri költséggel járó, sárga színű vagy fedelű merev falú, zárt gyűjtőedény használatát, ami kereskedelmi forgalomban ill. ügyfélszolgálatunkon is megvásárolható.

Az ÜVEGHULLADÉK-ot bármilyen átlátszó, kereskedelmi forgalomban megvásárolható zsákban vagy nyitott kartondobozban is kihelyezheti mennyiségi korlát nélkül.  A zöld színű, feliratos zsákból járatnaponként 1 db-ot biztosítunk (cserezsák).

A fentiek miatt az Önkormányzatnál sárga vagy zöld színű  feliratos zsák nem vehető át!

PELSO-KOM Nonprofit Kft.