Településüzemeltetés

Hóeltakarítás

Tisztelt Lakosság!

Tekintettel a közelgő csapadékosabb téli időszakra tájékoztatnánk a lakosságot, hogy a hóeltakarítási munkálatok ebben az évben is egy meghatározott ütemterv alapján valósulnak meg, miszerint először a fő- és tömegközlekedési utak, busz útvonalak (Mise út, Kossuth Lajos utca, Balaton utca) a sűrűn lakott utcák, a közintézmények parkolói, majd a kevésbé lakott területek útjai kerülnek sorra. Folyamatos havazásnál, rendkívüli hóhelyzetben elsősorban csak a fő közlekedési (tömegközlekedési) útvonalakat tisztítjuk.

Tájékoztató a Községi Strand bezárásáról

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Balatonberényi Községi strand pénztárai 2017.08.27-én bezárnak. A Községi strand területének jelentős része építési munkálatok miatt 2017.08.28-tól várhatóan 2017.10.31.-ig le lesz zárva. A lezárás első körben várhatóan nyugati oldalon a kapu- kabinsor- öböl mentén, keleti oldalon a strandkerítés, 2-es pénztár, a déli oldalon pedig üzletsor hátsó udvarai által határolt vonalban lesz. Ősszel további lezárások várhatóak.
Megértésüket köszönjük!

Véghelyi Róbert ügyvezető

Befejeződött a Kossuth Lajos utca keleti oldalán a faültetés

Tájékoztatom Önöket, hogy befejeződött a Kossuth Lajos utca keleti oldalán a faültetés. A munkálatok keretében 62 db gömb kőrist ültettek ki a Balatonberényi Településüzemeltetési Kft. dolgozói. Néhány mondatban összefoglalnám a kiültetett fák legfontosabb tulajdonságait.