Településüzemeltetés

Községi Strand nyitvatartás 2019

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Vendégek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a balatonberényi Községi Strand nyitásának időpontja június 1-e (szombat) 8:00. Nyitvatartási időben a belépés egyelőre a főbejáratnál lévő pénztárnál lesz lehetséges. A focipálya parkoló melletti pénztár nyitásának várható időpontja június második felében. A medencék megnyitásának tervezett időpontja június 8-a (szombat).

Nyitva tartás: Pénztár: naponta 8.00-tól 18.00-ig - Pénztári nyitvatartáson túl a strand (saját felelősségre) szabadon látogatható.

Értesítés gallyazásról

A Vilkor Kft. ( székhelye: 8840 Csurgó, József A. utca 2/A )  értesíti az E.ON Dél dunántúli Áramhálózati Zrt. (7626 Pécs, Búza tér 8/a ) ellátási területén lévő Ingatlantulajdonosokat, Használókat, Kezelőket, Bérlőket - ideértve a természet- és növényvédelmi területek kezelőit, az erdészeteket, önkormányzatokat -, a továbbiakban együtt Ingatlantulajdonosok), hogy Balatonberény község bel és külterületein a villamos hálózatok nyomvonalának és biztonsági övezetének tisztítását megkezdi, legkésőbb 2019.02.08-án

Ajánlattételi felhívás

Balatonberényben frekventált területen a Balatonberényi Községi Strand főépületében (8649 Balatonberény Balaton u. 6.- 7119-es számú közút mellett) kialakított 21 m2 alapterületű üzlethelyiség hosszútávra kiadó. Az üzlethelyiségben hosszú ideje fodrászat működött. A helyiség belső felújításra szorul, melynek költsége megállapodás alapján esetlegesen beszámítható a bérleti díjba. A helyiség külön mérőórákkal - víz (almérő), -villany (főmérő) és kéménybekötési lehetőséggel rendelkezik.

Ajánlattétel határideje: 2019.02.15.

Az ajánlatokat postai úton a Balatonberényi Nonprofit Kft. nevére, a 8649 Balatonberény Kossuth tér 1. alatti címre kell megküldeni.

Az ajánlatok elbírásának határideje: 2019.02.28. napja, az elbírálás eredményéről a kiíró postai úton értesíti valamennyi ajánlattevőt.

Részletes információért kérjük, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken.:

Véghelyi Róbert, tel.: +36 30 9029599, email: telepulesuzemeltetes@balatonbereny.hu

Hóeltakarítás

Tisztelt Lakosság!

Tekintettel a közelgő csapadékosabb téli időszakra tájékoztatnánk a lakosságot, hogy a hóeltakarítási munkálatok ebben az évben is egy meghatározott ütemterv alapján valósulnak meg, miszerint először a fő- és tömegközlekedési utak, busz útvonalak (Mise út, Kossuth Lajos utca, Balaton utca) a sűrűn lakott utcák, a közintézmények parkolói, majd a kevésbé lakott területek útjai kerülnek sorra. Folyamatos havazásnál, rendkívüli hóhelyzetben elsősorban csak a fő közlekedési (tömegközlekedési) útvonalakat tisztítjuk.

Befejeződött a Kossuth Lajos utca nyugati oldalán a faültetés!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy befejeződött a Kossuth Lajos utca nyugati oldalán a faültetés. Tervezett fásítási program keretében a 2017. évben megkezdtük a Kossuth Lajos utcában lévő beteg, elöregedett vérszilva fák cseréjét. Első ütemben a keleti oldalon 63 db gömbkőris került kiültetésre, míg az elmúlt hetekben 99 db hasonlóan gömbkőrist ültettek ki a kollégák. A kiültetett fák törzsvédelméről gondoskodni fogunk természetesen. Mivel a tuskózás nem kivitelezhető a megmaradt tuskókat a kollégák kibontják és a talajszint közelében elfűrészelik, hogy ne akadályozzák a fűnyírást, továbbá ne legyenek balesetveszélyesek. A közterületi díszfák cseréjét szeretnénk a jövőben folytatni, azonban figyelve a változatosságra további /gömbakác, gömbjuhar/ fajtákat is tervezünk ültetni.

 

Véghelyi Róbert

ügyvezető

Tájékoztatás útfelújításról!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Ady Endre utca Irányi Dániel- Szabadság utca közötti szakaszán útszélesítési munkálatok kezdődtek a mai nappal 2018.11.06-án. A kivitelezés során az útszakasz nyugati oldalát 50 cm-el szélesítik meg, továbbá szintén a nyugati oldalon K szegély kerül beépítésre. A munkavégzés ideje alatt várhatóan szakaszos lezárások lesznek. Kérjük a munkálatok ideje alatt, körültekintően közlekedjenek a munkaterületen! Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Véghelyi Róbert

ügyvezető

Tájékoztató a Községi Strand 2018-as nyitvatartásáról

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Vendégek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a balatonberényi Községi Strand nyitásának időpontja június 2-a (szombat) 8:00. Nyitvatartási időben a belépés egyelőre a főbejáratnál lévő pénztárnál lesz lehetséges. A focipálya parkoló melletti pénztár nyitásának várható időpontja június második felében. A medencék megnyitásának tervezett időpontja június 16-a (szombat).

Játszóterek megnyitása

Tájékozatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Községi Strandon lévő, illetve a Polgármester Hivatal melletti lezárt játszótéri eszközök hiányosságainak, hibáinak a javítását a Balatonberényi Nonprofit Kft. elvégezte. A játszótéri eszközök állapota megfelelő. A játszótereket 2018. március 29-én délután megnyitottuk.

A Kft. összes dolgozója nevében Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!  

 

Véghelyi Róbert

ügyvezető