Elhelyezkedés: A Balaton egyetlen naturista kempingje, amely közvetlenül a vízparton található, nádasokkal övezett stranddal.

Szolgáltatások: Itt található a Balaton legnagyobb napozóstégje.  A strand napvitorlákkal, szolárzuhannyal, napozóágyakkal, asztalokkal és padokkal, fedett kerékpártárolóval, valamint széles, kényelmes strandlépcsővel bővült.  A tágas, szépen parkosított területen büfé, étterem, masszázs, valamint manikűr-pedikűr is rendelkezésre áll. Óriás kerti sakk, pingpongasztal, petanque-, strandröplabda-, tollaslabda pálya és minigolf is színesíti a szolgáltatások palettáját. A családok kényelmét baba-mama szoba és gyerek fürdőszoba szolgálja. A kemping főszezonban korosztályos animációval, változatos programkínálattal várja a vendégeket.

Szállástípusok: Sátorhelyek és áramcsatlakozási lehetőséggel ellátott parcellák, valamint komfort parcellák (víz- és csatornacsatlakozással) találhatók itt, továbbá többféle fedett szálláshelyből választhatnak vendégeink: 2 ágyas motelszobák, 4 fős apartmanok, valamint 2, 4 és 4+2 fős mobilházak állnak vendégeink rendelkezésre.

Hangulat: A kemping szép természeti környezetben található, ápolt parkkal. Hangulata barátságos és diszkrét. A naturizmus kedvelőinek ajánljuk, akik a kíváncsi tekintetek elől jól elhatárolt üdülőhelyen szeretnének kikapcsolódni.

Kempingnapok tervezett időpontjai 2024-ben: július 13., július 27., augusztus 10.

További információ

Kapcsolódó oldalak