Balatonberény Község Önkormányzata kiírta a 2024. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók („A” típusú) és a felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni kívánók („B típusú) számára.

Az ösztöndíjpályázatra a Balatonberényben állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a már meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A pályázói adatok feltöltésére a pályázói regisztrációt, illetve a belépést követően van lehetőség, majd a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a kötelező mellékletekkel együtt a Balatonkeresztúri Közös Önkormányzati Hivatal Balatonberényi kirendeltségén lehet benyújtani 2023. november 7. napjáig.

A képviselő-testület a benyújtott pályázatokat 2023. december 5. napjáig bírálja el.

A pályázók a döntésről 2023. december 6. napjáig fognak értesítést kapni az EPER-Bursa rendszeren keresztül.

Dokumentumok, csatolmányok



Kapcsolódó oldalak