1. Pályázat kiírója

Balatonberényi Nonprofit Kft. 8649 Balatonberény Kossuth tér 1. Adószám: 23594465-2-14 Képviseletében: Véghelyi Róbert ügyvezető

  1. A pályázat tárgya

A Balatonberényi Nonprofit Kft., mint a Balatonberényi Községi strand üzemeltetője vízisportszer kölcsönző üzemeltetése célzattal bérbeadásra meghirdet a 8649 Balatonberény Balaton u. 6. sz. alatti (1238/11 hrsz.) Balatonberény Községi Strand területén egy 20 m2-nagyságú földterületet, továbbá a strandon lévő kabinsorban kialakított 13,5 m2-es épületrészt (10 db összenyitott korábbi kabin) a kölcsönző raktár és kiszolgáló helyiségeként. A Községi strandon a nyári szezonban a díjköteles időszakban kb. 38-40 ezer fizető vendég fordul meg, a nyitvatartási idő után a vendégek saját felelősségükre vehetik igénybe a strandot, a strand évek óta 5 csillagos minősítést ér a el a Kék Hullám Zászló strandminősítésen. A strand 2023-ban elnyerte a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország kincsei” védjegyét.

  1. Bérleti feltételek
  1. Pályázók köre

A pályázatra kizárólag cégek vagy egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A szezonális üzemelés miatti esetleges szüneteltetése a vállalkozásnak nem kizáró ok a pályázás során.

  1. Mit kell tartalmazni a beadott a pályázatnak

a nyertes pályázó a szerződéskötéskor köteles bemutatni a strand üzemeltetőjének a kölcsönözhető eszközök jogszabályok szerinti megfelelőségi dokumentációit.

  1. A pályázatok leadásának módja
  1. A döntés módja és ideje

A beérkezett pályázatokat Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő- testületének pénzügyi bizottsága fogja elbírálni a november havi bizottsági ülésen.

  1. A pályázatok bírálati szempontjai

A legelőnyösebb ajánlat kiválasztása, mely együttesen foglalja magában a színvonalas pl. kölcsönözhető eszközök típusai, kora, típusonkénti darabszáma, innovatív – vízisportszer kölcsönzői szolgáltatás biztosítását és a megajánlott éves bérleti díj összegét.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot bármikor, indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa, határidőkre vonatkozó feltételeit módosítsa továbbá, hogy a nyertes pályázó visszalépése, vagy szerződéskötésre való alkalmatlansága esetén a pályázat második helyezettjével kössön szerződést.

A vízisportszer kölcsönző üzemeltetőjének a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatósággal mederbérleti szerződést is szükséges kötnie. A szerződéskötés átfutási ideje kb. 2 hónap.

A pályázati elbírálás során a pályázatot elnyerő vállalkozás szerződéskötésekor felmerülő a cégadatokon kívüli egyéb személyes adatokat az Európai Parlamenti és Tanács 2016/679 sz. rendeletében (GDPR) előírt rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.

További tájékoztatásért érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet.:

◦ tel.:+36 30 902 9599, email cím: telepulesuzemeltetes@balatonbereny.hu

 

Véghelyi Róbert
ügyvezető

Kapcsolódó oldalak