Tisztelt Strandlátogatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Községi Strand június 07-én (péntek) 9:00 órától nyit. Belépési lehetőséget a főbejáratnál lévő pénztárnál biztosítunk.

A jegyek és bérletek árusítása, az állandó lakosok szezonális strandbelépőjének elkészítése szintén ebben a pénztárban történik.

A medence és a 2-es pénztár (futballpálya melletti parkolónál) nyitásának várható időpontja június 22. (szombat).

Nyitvatartási idő: naponta 9:00-19:00 között

Díjköteles időszak: naponta 9:00-tól 19:00-ig. A vizesblokkok 21:00 órakor kerülnek bezárásra.

A kedvezményes felnőtt és gyermek délutáni jegy 16:00-19:00 óra között érvényes.

A nyitvatartási idő után a vízmederbe való bejutást segítő lépcsők és stégek, valamint a strand területén lévő minden egyéb eszköz kizárólag saját felelősségre használhatók.

Reggelente 7:00-9:00 óra között takarítási és üzemeltetési munkálatok miatt a strand mindkét bejárata zárva lesz. Emiatt került kihelyezésre a főbejárathoz egy kétszárnyú kiskapu. Kérjük a kora reggeli strandlátogatókat, hogy 7:00 órakor szíveskedjenek elhagyni a strand területét. Az üzemeltetési szünet után 9:00-kor nyitjuk meg a bejáratokat.

Az idei szezontól a Batonberényben építményadó kivetéssel terhelt és a tárgyév január 1-én adóhátralékkal nem rendelkező adóalany az előző évben kivetett és befizetett építményadó 30 %-ának megfelelő összegű kedvezményre jogosult egy darab szezonjegy, vagy egy darab felnőtt havi jegy árából. A kedvezményre az az építményadó kivetéssel terhelt adóalany is jogosult, aki az adófizetéssel érintett ingatlant a tárgyévet megelőző évben szerezte, és a tárgyévi építményadó fizetési kötelezettségének időarányosan eleget tett.

A főbejárati pénztárnál Balatonberény látnivalóit megjelenítő ajándéktárgyakat /hűtőmágnesek, kulcstartók, dekorációs kavicsok/ lehet majd vásárolni.

Kapcsolódó oldalak