Balatonberény Község Önkormányzat képviselő-testülete módosította a községi strand működéséről szóló 4/2021.(V.19.) önkormányzati rendeletét. Az elmúlt időszak gyakorlati tapasztalataira tekintettel az üdülő tulajdonosoknak járó kedvezményes arcképes szezonbérlet megszűntetésre került, helyette a községben építményadót fizető adóalanyok részére az önkormányzat évente 14 darab fehér színű karszalagot ad ki, amely ingyenes belépést biztosít a községi strand területére a karszalag viselőjének.

A karszalag nem névre szóló, tehát szabadon átruházható.

A karszalagok átvételére minden tárgyév május 15. és augusztus 31. napja közötti időszakban van lehetőség Balatonberény Község Önkormányzat titkárságán (Balatonberény, Kossuth tér 1.) személyesen vagy -írásos meghatalmazás csatolása mellett- meghatalmazott útján.

A karszalag kizárólag a strand területérő történő belépéskor helyezhető fel, melyet felhelyezése előtt a strandpénztárnál dátumbélyegzővel kell ellátni. A sérült karszalag érvénytelen. A megrongálódott, vagy elveszett karszalag cseréjére, pótlására nincs lehetőség.

Druskoczi Tünde
polgármester

Kapcsolódó oldalak